Logg ut

Vil du virkelig logge ut?

   Aktive golfere du følger
  • Du må være innlogget for å se aktive golfere.

Klubbnyheter

Kragerø Golfklubb

Dato: 4 dager siden

Jan 11
The course is visable in areas, otherwise is icy and snow covered. A good frost in the ground but some ice accumulation in drainage areas and on most greens. We are keeping an eye on the ice, but options are few this early in the winter. A new tee is in progress on #2. This will be a 100m2 grass tee and hopefully will be open by June 1st!

Nøtterøy Golfklubb

Dato: 6 dager siden

Godt nytt år til alle!
Banen er naturligvis fortsatt stengt. Det er sikkert mange som bekymrer seg for is på banen. Som alle fotgjengere har fått med seg, er det is, det er det også på banen, over store deler av fairwayer og greener. Dette er selvsagt ikke gunstig (vi skulle gjerne hatt tele og snø!), men det positive er at isen ikke la seg før i romjula, ca. en måned senere enn forrige sesong. Selv om isen er tett, er den ikke så tykk. Forutsetningene for en god overvintring var god før isen la seg; ingen tegn til sykdom, høstgjødsling og -dressing ble gjennomført, alle greener og foregreener ble inngjerdet i tillegg til relativt lite nedbør. Vi følger med og vil rapportere på nytt om ca. en måned, dvs. straks etter årsmøtet.

Bjaavann Golfklubb

Dato: 11 dager siden

Banestatus 4 januar:

Fire greener er bare. Tre har noe is og resten har et lag med is på et par cm. Minus 1 grad i bakken. Ingen snø. Så lenge vi har minusgrader i bakken og dermed ingen biologisk aktivitet er isen ikke direkte farlig. Hvor mange døgn gresset klarerer seg under is er avhengig av gresstype, stell gjennom sesongen og herding om høsten. Mellom 50 og 150 døgn er antydet fra forskere på gress.

Is om våren når bakken varmes opp kan føre til kvelning/forgiftning av gressplantene. Dette er meget skumle saker. Timing for fjerning av snø og is er avgjørende. Noen sesonger må en mekanisk fjerne, andre går det sin gang naturlig.

Huseby & Hankø Golfklubb

Dato: 14 dager siden

God jul og Godt Nytt år !

Banen er nå stengt.


Arendal & Omegn Golfklubb

Dato: 16 dager siden

Åpent med vintergreener.

NBNB: Prøv vår Trackman 4 simulator i vinter - Se mer info under fanen "Simulatorgolf"

Grini Golfklubb

Dato: 19 dager siden

Banen er nå stengt for sesongen.

Vi takker for i år og ønsker velkommen til våren!

Ski Golfklubb

Dato: 22 dager sidenDRIVING RANGE OG TRENINGSGREEN ER ÅPNE ALLE DAGER! Når ballmaskinen er stengt pga. frost eller løper tom for baller, er det fritt frem for å plukke baller på rangen eller i "terrenget" langs høyre kant.

RANGEBALLER KJØPES MED KORT PÅ BALLMASKIN.


KIOSKEN ER NÅ STENGT FOR VINTEREN.

Greenfee betales med Vipps til Ski Golfklubb

Varme drikker kan også kjøpes på automat, tar alt av mynt.


Tyrifjord Golfklubb

Dato: 31 dager siden

VINTERBANEN: Stengt.

Alle spillere må registrere/betale FØR SPILL i Golfbox terminalen på siden av klubbhuset mot driving range. Gjelder ALLE spillere – medlemmer og greenfee gjester.
Har du problemer med terminalen, vi hjelper deg gjerne - vennligst kontakt administrasjon.

TRENINGSGREENER: Stengt for sesongen.

DRIVING RANGE: Ballmaskinen er stengt for sesongen. Selvplukk av baller KUN for medlemmer.

Kjekstad Golfklubb

Dato: 2 måneder siden

Begge banene er stengt for sesongen fra 19.11.2018 på grunn av snø og kulde. Kjekstad Golfklubb takker alle sponsorer, gjester og medlemmer for en lang og fin sesong som varte i nesten 7 måneder i 2018. Vi kommer garantert tilbake neste år med like god kvalitet!

Drammen Golfklubb

Dato: 2 måneder siden

Banen er stengt for vinteren
Lillestrøm Golfklubb

Dato: 2 måneder siden

Banen er stengt for sesongen. Vel møtt i 2019.
Klubbhuskafeen holder åpent på torsdager mellom 11.30 og 14.00 gjennom vinteren.

Hvaler Golfklubb

Dato: 3 måneder siden

Værvarselet de neste dager gjør at vi stenger banen for iår idag mandag 29/10.Alle utslagsmerker er fjernet,men flaggene som har vært oppe siden resåingen blir stående en stund til.Det er derfor mulig for de som ønsker å gå en tur med køllene å ha noe å sikte etter.Det er en forutsettning at forholdene tillater dette.All bevegelse på greener og tee steder er ikke tillat. Jeg ønsker alle medlemmer og gjester en god vinter og håper vi møtes til en ny sesong med bedre forhold enn iår.Skulle det være spørsmål vedr.banen , så bare ring. Bernt

Mjøsen Golfklubb

Dato: 3 måneder siden

Banen er stengt for sesongen.
Drivingrangen er stengt.
Shop:
Shopen er stengt for sesongen.

Velkommen tilbake til våren.

Greenkeeper: 415 10 411

Mail: msgk@online.no


Tlf. shop : 623 69 501 og 932 05 699

Hafjell Golf

Dato: 3 måneder siden

Banen er stengt for vinteren

Få nyhetsbrev!

Legg deg inn her for å motta nyhetsbrev med nyttig info om bl.a. kampanjer og tilbud fra klubber/golfbutikker, spilletips, reisetips etc etc. Les mer her