Logg ut

Vil du virkelig logge ut?

   Aktive golfere du følger
  • Du må være innlogget for å se aktive golfere.

INFORMASJON

Hvorfor disse klubbene?

"Disse" klubbene er pr idag 41 klubber som bruker "Clubsite CMS". Dette er et "Content Managment System" som er spesialutviklet av Scangolf for golfklubber.
Systemet har eksistert i mange år og gjør det mulig for klubbene å oppdatere sine nettsider, legge ut nyheter, ta i mot kurspåmeldinger etc etc etc.

Klikk her for å se hvilke klubber som bruker Clubsite CMS.

Clubsite CMS har nå også blitt koblet mot Scangolf. Dette betyr at disse klubbene kan publisere sin informasjon på Scangolf. Det går i grunnen automatisk! Når klubben publiserer en nyhet på sine egne nettsider, vil de automatisk komme på Scangolf også. Brukere av Scangolf kan selv velge hvilke klubber de ønsker nyheter fra.

Det finnes likevel en egen side for klubbnyheter som du finner i hovedmenyen. På samme område vil du også finne banerapporter og bilde fra webkamera fra klubber som har dette.

Det vil også komme en del nyttige verktøy i Clubsite CMS hvor informasjonsdelingen blir enklere og opplysninger blir enklere å finne. De er ikke minst fullstendig oppdatert.

Vårt ønske er at så mange klubber som mulig vil benytte Clubsite. Jo flere klubber, jo mer informasjon til golfspillerne. Dette vil også være verdifullt for klubbene.

Ønsker du mer informasjon om Clubsite, vennligst send oss en epost til post@scangolf.no, eller ring Scangolf på tlf: 415 20 802.

Vi vil gjerne høre fra deg som bruker, men oppfordrer deg til å bruke epost. :-)

Få nyhetsbrev!

Legg deg inn her for å motta nyhetsbrev med nyttig info om bl.a. kampanjer og tilbud fra klubber/golfbutikker, spilletips, reisetips etc etc. Les mer her