Logg ut

Vil du virkelig logge ut?

   Aktive golfere du følger
  • Du må være innlogget for å se aktive golfere.

Debattforum

Impregnering av golfsko

AndersB

over 14 år siden

AndersB

Lurer på om noen har noen gode tips til impregnering av golfsko. Har et par Nike Air Zoom TW 2009 som lekker som en sil. Trenger noe annet en den sprayimpregneringen man får kjøpt i skobutikken. Noen som har tips?

veggiss

over 14 år siden

veggiss

tjære

Kja

over 14 år siden

Kja

Kan anbefale Nikwax fabric & Leather,selges i de fleste sportsforretninger. http://www.nikwax.com/en-gb/products/productdetail.php?productid=81&activityid=-1&itemid=-1&fabricid=-1

hackz

over 14 år siden

hackz

Du kan jo prøve mink-oil(tror jeg det heter). Ser ut som ribbefett. Fåes sikkert kjøpt i de fleste sportsbutikker som selger fjellstøvler.

Det kjipe med å impregnere så godt er at skoa mister puskeegenskaper, kan risikrere å svette litt, og når de er først blir våte så tar det litt ekstra tid før de tørker.

lost ball

over 14 år siden

lost ball

Har de siste 10(?) årene smurt inn skoene mine med lærbalsam 1-2 ganger i året, og bare blankpusset litt innimellom. Bruker det også på vanlige sko.

Har riktignok bare Ecco og Footjoy i kolleksjonen enten det gjelder golfsko eller annet, men det har fungert alldeles upåklagelig.

VR45

over 14 år siden

VR45

Finnes det hvit skokrem?

veggiss

over 14 år siden

veggiss

ja

Zin

over 14 år siden

Zin

Det som er viktig å tenke på er at dersom skoene har membran, dvs. Gore Tex eller liknende må du bruke impregnering uten silikon, da silikonen tetter porene og skoene slutter og puste. Er det lærsko uten membran vil silikon spray/voks fungere utmerket.

tm

over 14 år siden

tm

Schankes lærimpregnering.Helt suveren på lær.
Smør på,la skoene stå over natta.Puss av.Puss dem deretter blanke
med vanlig skokrem.
Merk at "Gore Tex" i sko/støvler egentlig også er en innvendig
"sokk" i skoene som er vanntett.
Vanntette sokker fåes kjøpt løst,og fungerer glimrende.

Legg inn ditt innlegg her

(Denne tråden er stengt)

Få nyhetsbrev!

Legg deg inn her for å motta nyhetsbrev med nyttig info om bl.a. kampanjer og tilbud fra klubber/golfbutikker, spilletips, reisetips etc etc. Les mer her