Logg ut

Vil du virkelig logge ut?

   Aktive golfere du følger
  • Du må være innlogget for å se aktive golfere.

INFORMASJON

Velkommen til nye Scangolf!

Da er endelig de nye sidene ute!

Nye Scangolf har nå blitt en sosial tjeneste hvor man kan dele sine golfopplevelser med andre.

Ideen fra sent på 90-tallet om en slik tjeneste ble virkeliggjort i 1999, og ble kalt "Community". Det var det man kalte "sosiale medier" på den tiden :-)
Prinsippet med å dele og like kom for alvor når Facebook, Twitter, Instagram, Google+ og Youtube tok av og ble superpopulært.

Det er hyggelig å dele dagligdagse happenings på sosiale medier. Vi som spiller golf, vet at bare innenfor vår elskede sport finnes det et utall av områder man kan dele og mene noe om. Vi som står bak Scangolf har drøssevis med ideer rundt dette, og disse vil også bli satt ut i live fortløpende på denne tjenesten.

Vi har utviklet nye Scangolf for å kunne tilby ivrige golfere et eget nettsted som favner om mange av våre interesseområder innenfor golf.

De gode gamle statistikksidene har vært veldig populære gjennom årene (siden år 2000) og disse er klargjort nå.

Debattforumet har fått lov til å ligge og kjøle seg ned i nesten 5 år. Det var rimelig hett der før vi la det ned :-) Debattforumet er nå åpnet igjen, men man må være registrert på Scangolf for å kunne ta del i diskusjoner. Muligheten for å bruke nickname er fortsatt der, men alle innlegg vil lagres under din profil-id uten at noen kan se dette (kun systemansvarlig). Vennligst les mer under "Regler" og "Nickname" på debattforumet for mer info.

For å se hva vi jobber med og hva som kommer fremover, vennligst les mer under "Ting som kommer".

Med vennlig golfhilsen

Jarle Midtskogen

Få nyhetsbrev!

Legg deg inn her for å motta nyhetsbrev med nyttig info om bl.a. kampanjer og tilbud fra klubber/golfbutikker, spilletips, reisetips etc etc. Les mer her