Logg ut

Vil du virkelig logge ut?

   Aktive golfere du følger
  • Du må være innlogget for å se aktive golfere.

INFORMASJON

Ting som kommer

Hovedmenyen finner du ved å klikke på ikonet for denne, til høyre for "Huset", helt til venstre i toppen. Denne er stor og veldig tydelig.
I denne hovedmenyen er de fleste valgene inaktive. Vi lar deg se disse slik at du vet hva som vil komme fremover.
Det vi gleder oss veldig til å legge ut er "Golfreiser". Dette skal ikke bare handle om artikler fra golfdestinasjoner, men mer om info fra deg som golfer og reisende. Ingen skal behøve å skrive lange tekster. Det vil være en egen side hvor du enkelt kan fylle ut informasjon om reisemålet. På denne måten kan andre golfere få tips og råd fra den som har vært der. Dette vil også bli søkbart. Alt du registrer rundt dette vil selvsagt bli koblet til din profil. Det blir lagt vekt på å få listet opp hvilke baner man har spilt og hvilke steder man har vært. Hva som ellers finnes rundt golfbanen kan også være nyttig å vite.

Dele, like og kommentere

Vi jobber med flere funksjoner rundt deling av informasjon. Dette kommer ganske snart.

Bilder

Vi bygger i skrivende stund et bildearkiv. Man skal kunne dele bilder på tjenesten. Det er selvsagt et must! Det er både moro og interessant å se bilder fra andres golfhverdag.

Statistikksidene

Det mangler fortsatt noen deler av de gamle statistikksidene. Dette gjelder i første rekke det som har med grupper å gjøre. Vi lager en ny variant av denne, men har spart på de gamle gruppene og vil i stor grad bruke disse videre.

Mobil

Dette er en veldig viktig del! Langt over halvparten bruker i dag mobiltelefonen for å surfe på nettet.
Vi har selvsagt tatt hensyn til dette, og stort sett alt på sidene kan tydes lett på mobil.
Det er derimot noen sider som har en utfordring. Dette gjelder tabeller/lister på statistikksidene. Mange av disse er såpass brede at det nesten er praktisk umulig å få plass til dette på en liten skjerm. Vi skal uansett forsøke å få gjort dette så smart som mulig.

Vi jobber også med og har testet et verktøy hvor man kan legge inn scoren på mobil mens man er på golfbanen. Dette vil komme ganske snart!
Følg gjerne med på vår liste over prioriterte funksjoner som kommer.

Meld fra

Om du skulle oppleve noe som du antar ikke er helt som det skal, setter vi pris på om du rapporterer dette til oss slik at vi kan få utbedret dette.

Kontaktinformasjon finner du under "Kontakt"

Få nyhetsbrev!

Legg deg inn her for å motta nyhetsbrev med nyttig info om bl.a. kampanjer og tilbud fra klubber/golfbutikker, spilletips, reisetips etc etc. Les mer her