Logg ut

Vil du virkelig logge ut?

   Aktive golfere du følger
  • Du må være innlogget for å se aktive golfere.

Debattforum

Barn&Golf

Yao Ping

over 13 år siden

Yao Ping

Vi vurderer å innføre Barn&Golf konseptet på klubben vår. Noen som har erfaringer på godt og vondt om dette konseptet fra NGF?

Stian

over 13 år siden

Stian

Losby har hatt ett opplegg denne sesongen rundt barn og golf. Kjenner ikke så mye til opplegget eller erfaringer som har vært dratt, men ta kontakt med Losby så kan de sikkert avse noen erfaringer.

jonag

over 13 år siden

jonag

barn og golf gir tips til aktivitet, opplegg, etc.

Klubben må organisere treninger, trenere, aktiviteter, steder å drive aktiviteten, gruppere ungene fornuftig, spennende opplegg for å holde på dem, riktig medlemskap som gjør at de blir med videre, etc.

Gruppene må ikke være for store og fredighetene må ikke sprike for mye. Aldersforskjell er vel ikke så viktig i golf, evne mye mer viktig.

Barn og golf uten på hovedbanen går dårlig pga at ungene faktisk må lære å spille fort nok, etc. Dette tar litt tid så et treningsfelt eller treningsbane eller stenge av starttider nok må nok til.

Disse utfordringer kommer likevel og med barn og golf i ryggen er det nok enklere å gjøre det mer rett.

For en golfklubb er det nok veldig viktig å rekruttere ungdom som så blir medlemmer. Jeg tror mange klubber nå opplever både synkende rekruttering og synkende aktivitet blandt de som startet for 10-15 år. Uten kontinuerlig rekruttering holder man ikke medlemsmassen oppe

Legg inn ditt innlegg her

(Denne tråden er stengt)

Få nyhetsbrev!

Legg deg inn her for å motta nyhetsbrev med nyttig info om bl.a. kampanjer og tilbud fra klubber/golfbutikker, spilletips, reisetips etc etc. Les mer her