Logg ut

Vil du virkelig logge ut?

   Aktive golfere du følger
  • Du må være innlogget for å se aktive golfere.

Debattforum

Slaget ved Stiklestad

Kevin

over 13 år siden

Kevin

Denne helga er det nest siste turnering i Norgescupen,og den avholdes på hellig grunn i trøndelag. Hele 980 år etter Norgeshistoriens mest berømte slag.

Men bare 40 herrespillere og en dame deltar?? Er det virkelig så lite interessant å spille Norgescup? Ble svært overrasket over den labre deltakelsen.

Av favoritter må man selvfølgelig nevne Elias Bertheussen(som leder Oom) og Kollevold,men her mangler det svært mange navn som man vanligvis ser på starlista. Og hva med dameklassen,kun Andresen fra Drøbak. Det er ganske skuffende.

Er meldt flott spillevær i helgen. Mer om banen finner man her http://www.stiklestad-golfklubb.no/

Livescore: http://tinyurl.com/34bdsvs

furu

over 13 år siden

furu

Tror Charlotte Andresen tar seieren i dameklassen. Satt penger på henne hos Norsk Tipping.

Ekstremt tynt startfelt. Beundringsverdig at du har trådstart på denne Kevin. Du er flink. Du må bruke golfsnakk til annet enn bare treningsdagbok ;)

bobo

over 13 år siden

bobo

Jeg har vært med på alle de andre turneringene i år, men valgte bort denne grunnet reisevei. Greit at klubben dekker startavgiften, men det blir fort dyrt å reise opp til Stiklestad. Tror mange har det likt som meg....

Pluss nå er NM over og man trenger jo ikke poeng lenger for å spille Norgescup, da er det nok mange som ikke gidder å dra så langt. Ser at de fleste fra trøndelag er med og det er bra de stiller opp. Men som sagt hadde det vært før NM så hadde det nok vært flere som turen opp...

Lykke til for de som er med.

Pepper

over 13 år siden

Pepper

Det er tynt med bare 1 dame, men slik er dessverre situasjonen i Norge. Juniorene prioriterer annerledes, collegespillerne er i USA igjen og de damene som er i Norge er nok stort sett opptat med studier og prioriterer ikke en tur til Stiklestad. Synd, men sånn er det. Godt vi har 3 damer som spiller Nordea Tour denne helgen ihvertfall.

Pepper

over 13 år siden

Pepper

Beklager, det er 4 damer som spiller Nordea Tour denne helgen. Cecilie Eckbo stod oppført under en svensk klubb, derfor overså jeg henne.

Kevin

over 13 år siden

Kevin

skjønner at de beste damene er opptatt med annet denne helga,men det burde være en tankevekker at man ikke klarer å få flere med.

Det ble kun 36 startende herrer. Bertheussen leder etter en runde på -1. Nærmest ligger Gerhardsen og Cheng på +1. Ungguttene Gjesteby og Bjerch-Andresen rett bak der.

Kevin

over 13 år siden

Kevin

komfortabel seier for Bertheussen,foran Gerhardsen og Jullum/Gjesteby

bestefar

over 13 år siden

bestefar

ser de i pga og ngf vil ha en ny norsk proff tour. den må vel også være lands dekkende, legger tureneringer langt ute på vidda. da får vel den også lite startfelt og blir lagt ned,hmmmmmmmmmmm merkelig du.
da sier bare ngf og pga "vi har ikke nok spillere til å ha slike turneringer i norge"

Ehhh Norske PGA? Finnes det?

over 13 år siden

Ehhh Norske PGA? Finnes det?

Ser av hjemmesiden deres at dette er en aktiv gjeng. Masse nyheter (1), og denne ble publisert 1/5. Når jeg sjekker styresammensetning er det publisert medlemmene fra 09.
Da er det er jo oppløftende å se deltagerantallet på instruktørmesterskapet de arrangerer i dag. 11 deltagere er med (hvorav 3 ifra styret, (i 2009)).
Tror denne organisasjonen er DØD!

Legg inn ditt innlegg her

(Denne tråden er stengt)

Få nyhetsbrev!

Legg deg inn her for å motta nyhetsbrev med nyttig info om bl.a. kampanjer og tilbud fra klubber/golfbutikker, spilletips, reisetips etc etc. Les mer her